Veel gestelde vragen

Steeds meer bedrijven kiezen voor Agro IT. Inmiddels zijn meer dan 650 bedrijven u voor gegaan.

Om de overgang naar Agro IT zo efficiënt mogelijk plaats te laten vinden heeft Agro IT een reeks conversiefuncties ontwikkeld. Doel van de conversie is om kostbare tijd te besparen en om handmatige invoer met typefouten te voorkomen.

De conversie wordt aan de hand van een voorafgaand afgestemd conversieplan door een technische consultant van Agro IT uitgevoerd. Agro IT heeft ervaring met conversies van o.a. Aglo, Bever, Didata, Ter Veen, Exact, Unit4, etc.

De overstap naar Agro IT software wordt aan de hand van een vooraf afgestemd implementatieplan door een consultant van Agro IT uitgevoerd. Dit implementatieplan is gebaseerd op onze jarenlange praktijkervaring en garandeert een hoge kwaliteit van het implementatietraject.

In hoofdlijnen bestaat het implementatieplan uit het stapsgewijs uitvoeren van een aantal activiteiten zoals installatie van software, het geven van opleiding en implementatie. Per activiteit is beschreven “Wat er gaat gebeuren”, “Wanneer het gaat gebeuren”, “Wie het gaat uitvoeren” en “Waar het uitgevoerd wordt”.

Wat zijn de voordelen van een onderhoudsovereenkomst? De belangrijkste reden is dat de veranderingen op administratief en automatiseringsterrein zich snel opvolgen. Steeds bij elke wijziging een nieuwe versie aanschaffen is een kostbare aangelegenheid en een onderhoudsovereenkomst betekent dat u voor relatief lage jaarkosten een verzekering hebt voor toekomstige wijzigingen. Bovendien wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de interessante wijzigingen. Tevens kunt u met een onderhoudscontract kosteloos gebruik maken van onze supportafdeling.

Wanneer een demo wordt verstrekt omvat deze de volledige functionaliteit, en het is zonde om tijd te besteden aan het uitproberen van functionaliteit waarin u (nog) niet bent geïnteresseerd. Liever maken wij met u een afspraak zodat wij ook inzicht krijgen in uw bedrijfsproces en hoe Agro IT software dit kan ondersteunen.

Vraag een demo aan

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van meer informatie en een vrijblijvende demonstratie van onze software. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse in software voor:

Agrarisch LoonbedrijfGrond-, Weg & WaterbouwLandbouwmechanisatieTuin & ParkMesttransporteurs & IntermediairsMaterieel VerhuurMelk & StalinrichingMaterieel & Intern Transport

Ik wil een demo:

Schuiven naar boven